Echipa Grecostevia.ro va înregistra comanda Dumneavoastră și va face livrarea, ținând cont de preferințele selectate și de disponibilitatea imediată a produselor comandate (dacă sunt sau nu în stoc).

În funcție de ora la care plasați comanda, de localitatea în care doriți livrarea și considerând că produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastră va ajunge la adresa de livrare în 24, maxim 72 ore. Unele produse pot fi indisponibile la comandă, iar atunci livrarea se va face într-un interval mai mare de timp, stabilit de comun acord de Dumneavoastră cu operatorii noștri.

TAXELE DE TRANSPORT

BUCUREȘTI

  • pentru comenzile până în 100 de lei, taxa de transport este de 17 lei pentru București.
  • pentru comenzile de peste 100 lei puteți opta pentru transport gratuit (livrare 4-5 zile lucrătoare) sau pentru transport standard17 lei (maxim 3 zile lucrătoare).

ÎN ȚARĂ

  •  pentru comenzile până în 100 de lei, taxa de transport este de 25 lei.
  • pentru comenzile de peste 100 lei puteți opta pentru transport gratuit (livrare 4-5 zile lucrătoare) sau pentru transport standard25 lei (maxim 3 zile lucrătoare).

* Costul transportului poate să difere în cazul în care livrarea este solicitată în zone ce presupun kilometri suplimentari față de cea mai apropiată locație a agenției Fan Curier

X