Termeni generali

Grecostevia  este denumirea comerciala a VF Group, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Soseaua Chitilei nr. 204, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/3119/06.03.2018, avand CUI RO38969345, numita in continuare VF GROUP SRL.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.grecostevia.ro VF GROUP SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.grecostevia.ro  este proprietatea VF GROUP SRL.

VF GROUP SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.grecostevia.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VF Group fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, codul sursa folosit, elemente de grafica precum si totalitatea elementelor ce compun site-ul  sunt proprietatea VF GROUP SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate au suspiciuni dea fi contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru p adresa de e-mail: info@grecostevia.ro.

VF Group va raspunde sesizarii dumneaviastra  intr-un termen de maxim 20 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal si pastrarea confidentialitatii asupra acestor date reprezinta una dintre preocuparile principale ale societatii VF GRUP SRL, Operatorul datelor cu caracter personal , conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), in ceea ce privește datele cu caracter personal ale clientilor si utilizatorilor site-ului www.grecostevia.ro

Informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de VF GRUP SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor.

VF GROUP SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de reenunțare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

VF GROUP SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.grecostevia.ro beneficiaza de termene de valabilitate  conform datelor inscrise pe eticheta de produs.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest site  este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre un operator al VF GROUP SRL. În funcție de ora la care plasați comanda, de localitatea în care doriți livrarea și considerând că produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastră va ajunge la adresa de livrare în 24 de ore, maxim 72 ore (in timpul saptamanii), prin retelele de distributie Nemo Express sau Fan Courier. In zilele de sambata și duminica nu se fac livrari. Unele produse pot fi indisponibile la comandă, iar atunci livrarea se va face într-un interval mai mare de timp, stabilit de comun acord de Dumneavoastră cu operatorii noștri. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre VF GROUP SRL.

TAXELE DE TRANSPORT

BUCUREȘTI

  • pentru comenzile până în 100 de lei, taxa de transport este de 17 lei pentru București.
  • pentru comenzile de peste 100 lei puteți opta pentru transport gratuit (livrare 4-5 zile lucrătoare) sau pentru transport standard – 17 lei (maxim 3 zile lucrătoare).

ÎN ȚARĂ

  •  pentru comenzile până în 100 de lei, taxa de transport este de 25 lei.
  • pentru comenzile de peste 100 lei puteți opta pentru transport gratuit (livrare 4-5 zile lucrătoare) sau pentru transport standard – 25 lei (maxim 3 zile lucrătoare).

Plata produselor comandate prin intermediul site-ului www.grecostevia.ro  se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plații către VF GROUP SRL.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:

Conform legislatiei in vigoare (o.u.g. 34/2014 , Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul lui de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Conciliere

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de VF GROUP SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: info@grecostevia.ro.

Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si VF GROUP SRL pentru utilizarea acestui site.

VF GROUP SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

X