Tiramisu cu GrecoStevia
Tiramisu este un desert tradițional italian care are la bază biscuiți savoiardi (biscuiți dulci cu o consistență friabilă și spongioasă, asemănatori cu pișcoturile) inmuiați în cafea și acoperiți cu o cremă, compusă din mascarpone, oua și zahăr, care în unele variante este aromatizată cu lichior.
Ingredients
Time
30 m
4 servings
Cals
cals
- 750 g de branză masacarpone
- 3 ouă
- 9 linguri de Grecostevia pulbere
- 1 pachet de pișcoturi
- 1 cană de cafea espresso
- Cacao pentru decorat
Directions
Mod de preparare
Preparați espresso și așteptați să se răcească. Bateți mai întâi foarte bine ouale cu Grecostevia și cu brânza mascarpone la viteză mică, până când acestea formeză o cremă.Introduceți pișcoturile în espresso și lăsați-le să se înmoaie, apoi lăsați-le să se răcească foarte bine. Ulterior așezați pișcoturile într-un vas, alternand cate un strat de pișcoturi și un strat de cremă. Peste ultimul strat de cremă se pudrează cu cacao.