Tiramisu cu GrecoStevia

Tiramisu este un desert tradițional italian care are la bază biscuiți savoiardi (biscuiți dulci cu o consistență friabilă și spongioasă, asemănatori cu pișcoturile) inmuiați în cafea și acoperiți cu o cremă, compusă din mascarpone, oua și zahăr, care în unele variante este aromatizată cu lichior.
Ingredients
-
Time
30 m
-
4 servings
-
Cals
cals
- 750 g de branză masacarpone
- 3 ouă
- 9 linguri de Grecostevia pulbere
- 1 pachet de pișcoturi
- 1 cană de cafea espresso
- Cacao pentru decorat
Directions
-
Mod de preparare
Preparați espresso și așteptați să se răcească. Bateți mai întâi foarte bine ouale cu Grecostevia și cu brânza mascarpone la viteză mică, până când acestea formeză o cremă. Introduceți pișcoturile în espresso și lăsați-le să se înmoaie, apoi lăsați-le să se răcească foarte bine. Ulterior așezați pișcoturile într-un vas, alternand cate un strat de pișcoturi și un strat de cremă. Peste ultimul strat de cremă se pudrează cu cacao.