Tiramisu cu GrecoStevia

 1
rețetă

Tiramisu este un desert tradițional italian care are la bază biscuiți savoiardi (biscuiți dulci cu o consistență friabilă și spongioasă, asemănatori cu pișcoturile) inmuiați în cafea și acoperiți cu o cremă, compusă din mascarpone, oua și zahăr, care în unele variante este aromatizată cu lichior.

 

Ingrediente

  • Time

    30 m

  • 4 portii

  • Cals

    cals

  •  750 g de branză masacarpone
  • 3 ouă
  • 9 linguri de Grecostevia pulbere
  • 1 pachet de pișcoturi
  • 1 cană de cafea espresso
  • Cacao pentru decorat

Instrucțiuni

  • Mod de preparare

    Preparați espresso și așteptați să se răcească. Bateți mai întâi foarte bine ouale cu Grecostevia și cu brânza mascarpone la viteză mică, până când acestea formeză o cremă. Introduceți pișcoturile în espresso și lăsați-le să se înmoaie, apoi lăsați-le să se răcească foarte bine. Ulterior așezați pișcoturile într-un vas, alternand cate un strat de pișcoturi și un strat de cremă. Peste ultimul strat de cremă se pudrează cu cacao.

Adaugă comentariul tău

12345

Distribuie

Printare

X