Cheesecake cu mere coapte si Grecostevia

Reteta de tibis
rețetă

Cheesecakeul cu mere coapte si Grecostevia este o reinterpretare a desertului clasic. Această variantă este insă mult de ușor de realizat și datorită lipsei blatului, posibilitățile de aranjare sunt nenumărate.

 

 

Ingrediente

  • Time

    30 m

  • 6 portii

  • Cals

    cals

  • 600 g cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsime
  • 250 ml smântână lichidă cu conținut scăzut de grăsime
  • 6 linguri de îndulcitor din stevie Grecostevia
  • Coaja răzuită de la 1 lămâie
  • 8 linguri de fulgi de ovăz
  • 4 mere
  • 4 batoane de scorțișoară
  • 4 linguri de stafide
  • Hârtie de copt

Instrucțiuni

  • Mod de preparare

    Eliminați partea interioară cu sâmburi din mere (fără să îndepărtați coaja lor). Puneți în fiecare măr un baton de scorțișoară și o lingură de stafide. Împachetați fiecare măr într-o bucată de hârtie de copt. Puneți apoi merele într-o tavă si coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30 de minute.În recipientul mixerului amestecați crema de brânză cu smântâna lichidă, coaja de lămâie si 3 linguri de îndulcitor Grecostevia. După ce s-au copt merele, desfaceți pachetele și tăiați mărunt merele. Presărați merele cu restul îndulcitorului din stevie. Apoi împărțiți fulgii de ovăz în pahare, adăugți crema de brânză si la sfârșit merele tocate mărunt.

Adaugă comentariul tău

12345

Distribuie

Printare

X