Cheesecake cu mere coapte si Grecostevia
Cheesecakeul cu mere coapte si Grecostevia este o reinterpretare a desertului clasic. Această variantă este insă mult de ușor de realizat și datorită lipsei blatului, posibilitățile de aranjare sunt nenumărate.
Ingredients
-
Time
30 m
-
6 servings
-
Cals
cals
- 600 g cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsime
- 250 ml smântână lichidă cu conținut scăzut de grăsime
- 6 linguri de îndulcitor din stevie Grecostevia
- Coaja răzuită de la 1 lămâie
- 8 linguri de fulgi de ovăz
- 4 mere
- 4 batoane de scorțișoară
- 4 linguri de stafide
- Hârtie de copt
Directions
-
Mod de preparare
Eliminați partea interioară cu sâmburi din mere (fără să îndepărtați coaja lor). Puneți în fiecare măr un baton de scorțișoară și o lingură de stafide. Împachetați fiecare măr într-o bucată de hârtie de copt. Puneți apoi merele într-o tavă si coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30 de minute. În recipientul mixerului amestecați crema de brânză cu smântâna lichidă, coaja de lămâie si 3 linguri de îndulcitor Grecostevia. După ce s-au copt merele, desfaceți pachetele și tăiați mărunt merele. Presărați merele cu restul îndulcitorului din stevie. Apoi împărțiți fulgii de ovăz în pahare, adăugți crema de brânză si la sfârșit merele tocate mărunt.